Tarieven

 

Tarieven

 

Voordat u een afspraak maakt is het raadzaam te controleren of u verzekerd bent voor fysiotherapie. Als u voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie ontvangt u zelf geen rekening.

De rekening wordt aan het einde van de maand rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gestuurd.

 

Bent u niet of onvoldoende aanvullend verzekerd dan hanteert de praktijk de tarieven volgens een prijslijst. De kosten waar u niet voor verzekerd bent zijn voor eigen rekening. De prijslijst kunt u hier terugvinden (klik op de foto hiernaast) en in de behandelkamer van de praktijk. Voor oedeemtherapie, manuele therapie en een behandeling aan huis geldt een hoger tarief.

 

De eerste twintig behandelingen bij een chronische indicatie tellen mee voor het eigen risico. Welke aandoeningen als chronisch worden beoordeeld kunt u terugvinden op de website van uw zorgverzekeraar.

Voor een chronische indicatie heeft u een verwijsbrief/ machtiging nodig voor fysiotherapie. Heeft u nog vragen over de vergoeding of machtiging, dan nodig ik u uit om contact met mij op te nemen.

 

Controleer elk jaar de voorwaarden van uw polis en kies een aanvullende verzekering die bij u past (Vergelijk uw polis op: www.independer.nl).

 

Fysiotherapie Timmermans Veghel

Bewust Beter Voor Je Lijf!

Gezond zijn, Gezond blijven, Gezond voelen

Pijn & Leefstijlcoach in Veghel - Voor zowel lichaam als geest

Expert in behandeling van pijn en burn-out