Contact

Neem contact op

Marianne Timmermans, Psychodynamisch (Fysio)therapeut gericht op bewustzijnsontwikkeling

Contactformulier

Openingstijden

De praktijk is dagelijks geopend van 8.00 – 18.00 uur. De behandelingen zijn op afspraak en hierbij zijn de behandeltijden in overleg. Zo is ook behandeling na 18.00 uur mogelijk.

Afspraak maken

Je bent vrij om te kiezen naar welke therapeut je gaat. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, behalve bij een aan huis behandeling of chronische indicatie. Maak direct online, via de App of telefonisch een afspraak. Laat gerust een voicemail bericht achter als wij tijdens behandelingen telefonisch niet bereikbaar zijn. Wij nemen dezelfde dag contact met je op.

Verhinderd?

Een afspraak dient minstens 24 uur van te voren afgezegd te worden. Te laat of niet afmelden is voor eigen rekening. Annuleren kan via bellen, een sms of Whatsapp: 06-23691144. Afmelden via je afspraakbevestiging lukt niet, want dat is een No-reply.

Routebeschrijving

De praktijk bevindt zich aan de rechterkant van de haven in Veghel. De ingang ligt enigszins verscholen tussen twee woningen die naast café “Pilz en Grilz liggen. Er is gratis parkeermogelijkheid aan de Noordkade (voorheen de gamma/ Bristol, nu scooterservice) (150 stappen van de ingang van de praktijk), of Broedershof. Er geldt een parkeerverbod op het Heilig Hartplein, behalve als u een invalide parkeerkaart heeft. Er is een fietsenstalling bij de ingang.

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak