Registertherapeut

Registertherapeut KNGF/ CAT

Onze praktijk is opgenomen in het Centrale Kwaliteitsregister van de beroepsvereniging Fysiotherapie (KNGF) en in het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT). Dit betekent dat jaarlijks de kennis en kunde op peil worden gehouden door het volgen van nascholing. De praktijk is lid van de Vereniging Manuele Lymfedrainage (Vodder) en van het Chronisch ZorgNet. Geregistreerd in het BIG-register (89035193604) en aangesloten bij de Vitaliteitsgroep. Overleg vooraf of de gekozen behandelmethode geheel of gedeeltelijk wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Second opinion

Mocht de behandeling niet voldoen aan de verwachting, dan biedt de praktijk de mogelijkheid van een second opinion bij een collega. Indien overleg nodig is met een collega of andere hulpverleners, vragen we vooraf schriftelijk toestemming.

Verhinderd?

Een afspraak dient minstens 24 uur van te voren afgezegd te worden. Te laat of niet afmelden wordt voor eigen rekening gebracht. Annuleren kan via bellen, een sms of Whatsapp: 06-23691144.

Klachten?

Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan stellen we het zeer op prijs als je dit bij de praktijk meldt. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Mocht overleg geen oplossing bieden, dan is het mogelijk om in tweede instantie contact op te nemen bij de klachtenafhandeling van de beroepsvereniging (KNGF: ledenvoorlichting) of ga naar www.fysiotherapeut.com
                        registertherapeut

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak