Tarieven

Bekijk hier onze prijslijst

Vergoeding vanuit aanvullende verzekering

Het is je eigen verantwoordelijkheid om te kijken of je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie voor je een afspraak maakt. Als je voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie ontvang je geen rekening. Dit dienen wij aan het eind van de maand rechtstreeks in bij je zorgverzekeraar. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract (met uitzondering van Just).

Psychodynamische therapie blijft in 2022 vergoed als psychosociale therapie (code: 24504) of lichaamsgerichte therapie (code: 24513). Zorg voor een aanvullende verzekering voor complementaire zorg/ alternatieve geneeswijze van de zorgpolissen van VGZ-, CZ, Menzis, De Friesland, ONVZ, PNOzorg en VvAA. In 2022 ben ik aangesloten bij de stichting Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT). Een gedeelte wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering voor complementaire zorg. Vraag in de praktijk naar de voorwaarden.

Weet je niet zeker of de behandeling vergoed wordt? Controleer je polis of bel je zorgverzekeraar voor meer informatie. Kies bewust de aanvullende verzekering die bij jouw wensen past. Kijk voor meer informatie op deĀ zorgwijzer fysiotherapie. Indien je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent kun je direct bij ons pinnen. Een betaalbevestiging ontvang je per sms of mail. Een overzicht van de behandeldata en/of factuur kunnen bij ons opgevraagd worden.

Extra kosten

Kosten zoals (lymfe)tape en een brace worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar en zijn voor eigen rekening.

Voor oedeemtherapie, manuele therapie, psychodynamische therapie en een behandeling aan huis geldt een hoger tarief.

Behandeling chronische ziekten

Bij een chronische indicatie tellen de eerste twintig behandelingen mee met het eigen risico. Welke aandoeningen als chronisch worden beoordeeld kun je terugvinden op de website van jouw zorgverzekeraar. Voor een chronische indicatie en een aan huis behandeling is een verwijsbrief van de arts nodig. Heb je nog vragen over de vergoeding of verwijsbrief? Neem dan contact met ons op.

CAT Vergoedbaar

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak