Nieuws: Bewust Beter Voor Je Lijf start met HappyBodyFlow en begeleiding met stoppen met roken

Nieuwe ontwikkelingen

Vanaf september 2022 is mijn logo veranderd in Marianne Timmermans, Bewust Beter Voor Je Lijf en werk ik uitsluitend als (fysio)therapeut gericht op bewustzijnsontwikkeling. Je bent op het goede adres als je zoekt naar een ervaren resultaatgerichte individuele therapeut die jou met deskundigheid en lichtheid kan begeleiden in het leren omgaan met stress, pijn, angst, verhoogde spanning, problemen met ademhaling, onrust, burn-out, energieverlies of vermoeidheid.

Vanaf 10 september kun je afspreken voor professionele begeleiding met stoppen met roken. Ik help je graag de weg terug te vinden naar een bewuste leefstijl en “lekker in je vel zitten”. (Ook voor jongvolwassenen).

7 september start ik op woensdagochtend met groepslessen HappyBodyFlow. en dansante flow (9.00- 10.00 en 10.30-11.30). Klik hier voor de flyer.

Bel, app of mail me (info@fysiotherapietimmermans.nl), als je nu wilt aanmelden voor begeleiding met stoppen met roken of als je gebruik wilt maken van de gratis proefles of korting op de 10-rittenkaart! Heb je belangstelling, maar kun je alleen ’s avonds? Laat het me weten, geef je op en ik inventariseer de mogelijkheid voor een groepsles op dinsdag of donderdagavond. Nieuwsgierig naar HappyBodyFlow? Doe mee! Ik zie je graag in de praktijk!

Voor energie en vitaliteit kies je Bewust Beter Voor Je Lijf! Individuele (fysio)therapie met lichaamsgerichte behandelmethodes: ademtherapie, ontspanning, biofeedback, hartcoherentietraining, psychodynamische therapie, HappyBodyFlow (groepsles), dansante Flow. Neem eigenaarschap over jouw gevoelswereld, vergroot je zelfcontrole en herpak de regie!

Meld je aan via het contactformulier hieronder, app, of mail: info@fysiotherapietimmermans.nl. Een eerste afspraak voor therapie kun je zelf inplannen (zie link hier rechtsboven: ‘Maak een afspraak’.

Vergoeding:

Wat ik aanbied valt onder fysiotherapie of complementaire alternatieve zorg. Check zelf of je hiervoor aanvullend verzekerd bent, zodat je weet of jouw behandeling wordt vergoed! Stoppen met roken wordt vergoed vanuit de basisverzekering, maar informeer bij je zorgverzekeraar naar de voorwaarden. 


Meld je aan.

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak