Nieuws

Nieuws

  • Vanaf 1 februari zijn de openingstijden veranderd i.v.m. een nieuwe baan in Oss bij Fysioplus. Dit betekent dat de praktijk op vrijdag is gesloten en de praktijk is geopend op dinsdag en donderdag en op maandagochtend en woensdagmiddag.
  • De groepsles HappyBodyFlow heeft een vaste plek binnen de praktijk gekregen op dinsdagavond (19.30-20.30), max. 5 deelnemers. Meld je aan voor een gratis kennismaking les. Aanmelden kan via het contactformulier hieronder, of bel, app of mail naar: info@fysiotherapietimmermans.nlBekijk de flyer.                             
  • Vanaf 10 september kun je ook afspreken voor professionele begeleiding met stoppen met roken. Ik help je graag de weg terug te vinden naar een bewuste leefstijl en “lekker in je vel zitten”. (Ook voor jongvolwassenen).                                   
  • Een eerste afspraak voor therapie kun je zelf inplannen (zie link hier rechtsboven: ‘Maak een afspraak’).

 

Vergoeding:

Wat ik aanbied valt onder fysiotherapie of complementaire alternatieve zorg. Check zelf of je hiervoor aanvullend verzekerd bent, zodat je weet of jouw behandeling wordt vergoed! Stoppen met roken wordt vergoed vanuit de basisverzekering, maar informeer bij je zorgverzekeraar naar de voorwaarden. 


Meld je aan.

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak