Dansante Flow

Voor wie?

Voor jou, als jij het heerlijk vindt om op muziek te bewegen en jezelf via dans en lichtvoetigheid te uiten en te voelen. Dansante flow is een prettige luchtige manier om je spieren in je lijf te verzachten, te versoepelen en je verhardingen of overspanning van je spierpantser bewust te worden. Daarnaast is het een fijne en mooie manier om je houding te versterken, te verbeteren en te leren hoe je de dagelijkse bewegingen kunt vergemakkelijken, omdat je nog meer zachtheid en lichtheid doorvoelt en dit leert doorademen. 

Word bewust van al jouw verbindingen in je lijf van je kruin-schouderbladen-ruggengraat-stuit tot aan je voeten en handen. Wetende dat elke beweging, zoals een beweging van je hand, invloed heeft op een andere beweging in je lijf. Leer je kaken ontspannen in relatie tot willen, moeten, perfectionisme of je best doen. Leer jezelf beter kennen via dans, adem en beweging.

Herken jij ook de behoefte om via dans, adem en beweging jou levensenergie van binnenuit te bewegen en zo nog meer te ervaren wie je van nature bent.

Dansante flow is zowel individueel als in groepsles mogelijk. Informeer naar de huidige mogelijkheden: bij voldoende belangstelling organiseer ik graag een avondles op dinsdagavond.

Mail, app of vul het contactformulier in. Ik ontmoet je graag en voel je welkom!

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak